Marc Monzó

del 5 al 9 de juliol de 2010
de 9 a 14 h


Durada: 25 h
Preu: 250 €

Marc Monzó va estudiar joieria a l'Escola Massana de Barcelona. Des de 1997 treballa al seu propi estudi desarrollant projectes i dissenyant per altres marques. Marc Monzó a presentat el seu treball en galeries i museus a Europa, Estats Units, Japó... El seu treball forma part de les col·leccions del Museu d'Arts Decoratives de Barcelona, el Stedelijk Museum's Hertogenbosh i la col·leccions Françoise Van Den Bosch Foundation, tots dos als Països Baixos. Les seves joies han sigut publicades en llibre com Marc Monzó jeweler, New Directions in Jewellery 2, Jewelry Design, Adorn o Inner Luxury.

Descripció del curs

El color Blanc és la absència de tots els colors o la unió de tots ells. És un color que pot representar conceptes oposats, la pau, el dol,  l'absència de vida  o la cel·lebració d'ella mateixa. "El blanc ho és tot i res al mateix temps".
Durant 5 dies estudiarem aquest color, veurem com s'ha utilitzat en diferents camps com les arts decoratives, el disseny industrial, l'art i esbrinarem el que significa per nosaltres realitzant joies amb materials de color blanc.
"Blanc" és un curs destinat a joiers que vulguin aprofundir en els seus propis discursos creatius.

Programa de curs

  • Conferència. Aproximació al color blanc. Utilització del color blanc en les arts decoratives, art, disseny industrial, arquitectura etc...
  • Estudi de materials de color blanc.
  • Treballar amb materials, desenvolupant un grup d'elements que expressin les nostres conclusions i intuicions.
  • Seguiment individual del procés creatiu.
  • Taules rodones de discussió.
  • Exposició d'una sel·lecció dels treballs.

A qui va dirigit el curs

Joiers/joieres, persones que vulguin fer joies. (No cal que siguin persones formades tècnicament com a joiers).

 

*Consultar el material necessari a la secretaria de l'escola