Notícies i activitats

L'escola d'art Arsenal organitza activitats de cloenda del curs 2018-19Us presentem el nou Arsenal 360ª FEX II (Focus_Experiències_Xerrades), un programa d'activitats per acomiadar el curs 2018-2019 que s'organitza des de l'escola els dies 17 i 18 de juny. Les activitats de matí i sortida al CCCB de Barcelona van dirigides als/les alumnes de grau mitjà. Que podràn gaudir de tallers creatius i participatius simultànis en diversos espais de l'escola, així com de la visita a l'exposició Quantica i l'arxiu audiovisual Xcèntric.

Les xerrades de tarda són obertes a tothom, dilluns 17/6 comptem amb el testimoni dels alumnes participants en el projecte Erasmus 2018-2019 que ens explicaran la seva experiència. Dimarts 18/6, l'estudi gràfic Ladyssenyadora ens oferirà una xerrada interessant sobre la seva trajectòria i experiència professional mostrant-nos alguns dels seus projectes destacats.

Us ho perdreu??
 

L'escola oferirà un taller gratuït al Claustre dels Trinitaris en el marc del festival internacional de dibuix Big Draw

20 d'octubre, de 17.30 a 20h

Claustre dels Trinitaris, Vilafranca

Per tercer any consecutiu, Vilafranca es suma a la celebració del Big Draw, el festival internacional de dibuix, oferint sis tallers gratuïts que estaran distribuïts en diferents espais del centre de la vila

Fundada l’any 2000 a la ciutat de Londres, The Big Draw Festival és una organització d’educació artística que promou la lectura visual i el llenguatge universal del dibuix com a eina per a l’aprenentatge, l’expressió i la invenció. 

Enguany el lema del Big Draw és Play “jugar” i és sota aquest concepte que s’han elaborat els sis tallers que s’oferiran el dissabte 20 d’octubre, de les 17:30 a les 20 hores.  La participació és oberta a tothom, sense límits d’edat i no requereix inscripció prèvia. Podeu trobar més informació a: http://cultura.vilafranca.cat

 

Dídac Palou, juntament amb Ana Pfaff, ha estat guardonat amb el premi Gaudí pel muntatge de Estiu 1993

29 de gener de 2018

Dídac Palou és professor de l'àrea de comunicació gràfica i audivovisual de l'escola, als cicles de Gràfica Interactiva i Gràfica Audiovisual, i compagina l'activitat docent amb la seva activitat professional com editor de cinema.  

Des d'aquí volem felicitar a en Dídac i l'Ana pel seu èxit -i a tot l'equip de Estiu 1993- segurs que en seguiran molts d'altres.

Sant Eloi 2017_ Festa de la joia

divendres, 1 de desembre 2017

TAVERNA DEL VINSEUM, 21.00H

SANT ELOI 2017

El Departament de Joieria Artística de l'escola us convida a cel·lebrar el dia de Sant Eloi, patró dels joiers, el proper divendres 1 de desembre a la Taverna del Vinseum, a Vilafranca del Penedès

La festa pretén ser el punt de trobada d'alumnes i exalumnes de l'escola, així com de tots els representants de sector joier a Vilafranca. Projeccions i regals acompanyaran el tast de vins i caves de la Taverna.

Podeu adquirir les entrades a la secretaria de l'escola al preu de 6€. L'entrada inclou un tast a la Taverna del Vinseum de 21.00 a 00.00h

 

 

L'escola Arsenal celebra la difusió del treball finalista per la defensa dels drets de la gent gran LGTBI

27 febrer de 2019

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i el d’Educació, a través del projecte Talent Creatiu i Empresa, van convocar el curs 2017-2018 un concurs per seleccionar els millors cartells que fomentin de manera entenedora, el respecte a l’orientació sexual i a la identitat de gènere entre la gent gran.
 
Hi van participar 100 alumnes de 10 escoles de Catalunya, que han rebut l’assessorament previ de representants d’entitats LGBTI de gent gran sobre la realitat i les necessitats d’aquest col·lectiu.
 
Després de diverses fases de valoració i selecció, s’han escollit dos cartells guanyadors. Els autors dels cartells són Miguel Angel Banchon Luna, alumne de l’Escola d’Art Arsenal de Vilafranca del Penedès i Sofia Martín Sánchez, alumna de l’Escola d’Art i Disseny Illa de Sabadell.
 
Aquests dos cartells ja s’han començat a penjar en els centres de persones grans de Catalunya: residències, centres de dia, habitatges tutelats, casals, centres cívics, etcètera, i estan rebent una molt bona acollida. També s’està elaborant una exposició itinerant amb tots els cartells que van arribar a la final del concurs.
 
+info: govern.cat