Tancament preventiu per contenir el contagi de CORONAVIRUS SARS-CoV 2

12 març 2020

El departament d’Educació, seguint instruccions del Departament de Salut i com a mesura excepcional per contenir el coronavirus, ha pres la decisió de tancar a partir del dia 13 de març i fins el proper dia 27 de març, ambdós inclosos, tots els centres educatius del país i, per tant, han quedat suspeses les classes.

L’Ajuntament de Vilafranca, en compliment d’aquestes instruccions, suspèn tota activitat lectiva a l’Escola Municipal d’Art Arsenal en el període indicat, així com les entrevistes concertades amb les famílies. Seguirem prestant atenció a les instruccions del Departament de Salut i a l’evolució de la situació.

Us recomanem que intenteu mantenir oberts els canals de comunicació amb l’escola, però és recomanable evitar aquells de tipus presencial. Seguiu les indicacions, recomanacions i protocols que estableix el Departament de Salut pel que fa a la prevenció del virus i que podeu trobar al web http://canalsalut.gencat.cat/coronavirus

Esperem poder reprendre l’activitat normal el més aviat possible.

Curs 2020-2021: Inscripcions per alumnes procedents d'ESO i Batxillerat

18 de març de 2020

Proves d'accés a cicles de Grau mitjà i Grau superior per alumnes amb requisits i sense requisits d'accés

Inscripcions i presentació de documentació:


Els terminis queden suspesos i interromputs d'acord amb el Reial Decret 463/2020

Properament s'obrirà un nou termini d'inscripció i un nou calendari. Les inscripcions ja formalitzades són vàlides i s'han d'efectuar els pagaments en el termini previst, encara que s'habilitarà un termini adicional.

Podeu trobar més informació sobre el desenvolupament de les proves a ensenyament.gencat.cat/ca/serveis-tramits/proves/proves-acces/

+Info