Inscripcions a les proves d'accés a Cicles Formatius d'Arts Plàstiques i Disseny de Grau Mitjà i Superior

13 de febrer de 2019

Proves d'accés a cicles de Grau mitjà i Grau superior per alumnes amb requisits d'accés

Inscripcions i presentació de documentació:


Del 15 al 25 de març de 2019

Podeu realitzar la inscripció a la prova per via telemàtica al web del Departament d'Educació a partir del 15 de març.

Publicació de la llista provisional de persones admeses a la convocatòria: a partir del 4 d'abril de 2019.

Calendari de proves d'accés:

Podeu trobar més informació sobre el desenvolupament de les proves a ensenyament.gencat.cat/ca/serveis-tramits/proves/proves-acces/

+Info

Si has acabat el cicle, inscriu-te a la borsa de treball de l'escola

 

Els cicles formatius de grau mitjà i de grau superior són estudis professionalitzadors que acrediten els coneixements i habilitats necessaris per al desenvolupament de la teva activitat professional. 

Les pràctiques en empreses, les pràctiques realitzades a la UE mitjançant el programa ERASMUS i la Formació en Entorn Laboral (FEL) permeten el primer contacte dels nostres alumnes amb les empreses del sector.

L'escola ofereix a tots els alumnes que finalitzen els seus estudis formar part de la borsa de treball que gestiona l'Oficina Municipal de Treball per tal d'accedir a les ofertes de feina realcionades amb la seva formació.

Si vols formar part de la Borsa, tan sols has de comunicar-ho a secretaria de l'escola, on t'informaran de quins passos cal seguir i quina documentació cal aportar. 

 

Les empreses poden adreçar les ofertes de feina a l'Oficina Municipal de Treball

 

Servei d'Assessorament i Reconeixement acadèmic per professionals que no disposen de la titulació acadèmica

25 juliol de 2018

S'adreça específicament als professionals amb experiència que no disposen de la titulació acadèmica que permeti acreditar la seva competència en l'exercici de la seva professió.

El servei d'Assessorament i Reconeixement permet a aquests professionals obtenir el reconeixement acadèmic de la seva experiència professional acreditada i optar, mitjançant els cicles formatius, a una titulació técnica que els acrediti. Actualment l'escola ofereix assessorament en totes les especialitats d'Arts Plàstiques i Disseny i el reconeixement de les especialitats de Joieria i disseny gràfic i audiovisual.

Informeu-vos de les convocatòries d'Assessorament i de Reconeixement al web de l'escola o bé a la secretaria del centre.