Els responsables de la pastisseria Escribà han visitat l'escola per presentar les seves creacions en caramel.

En el marc del programa de cursos d'especialitat reCursos'09, Christian Escribà va presentar als assistents al curs algunes de les tècniques utilitzades en les seves darreres produccions.

L'objectiu darrer del treball d'un pastisser és la felicitat de la gent. Així es presenta Christian Escribà. És un dels pastissers de referència a Europa especialment conegut pel desenvolupament de productes com els anells de caramel, els murals comestibles o els pastissos impossibles.

Escribà va compartir amb els assistents la seva personal visió de la feina de pastisser, inventant els límits de la seva professió a partir de la interacció amb les arts plàstiques i el teatre.

Nombroses col·laboracions amb Comediants testimonien la relació simbiòtica que ha establert entre la pastisseria, la plàstica, i el teatre de caràcter més festiu.  Les seves creacions proposen noves formes de gaudir dels dolços començant per la forma en que es presenten, es miren, es toquen i es mengen.

Durant el simposi, es va realitzar una demostració dels procediments, tècniques i materials que utilitza en la producció d'objectes de caramel i com aquest material és capaç de d'ampliar les formes en que obsequiem i som obsequiats.

Podeu trobar més informació a www.escriba.es