L'Escola Municipal d'Art Arsenal, mitjançant el programa Recursos per emportar, s'afegeix a l'oferta de cursos i activitats extraescolars de Les tardes... al Mas i Perera oferint tallers de grafitti, còmic, complements de moda i animació.    

Les tardes... és un nou projecte del Patronat Municipal d'Esports per promoure l’ús social dels equipaments educatius públics en horari no lectiu, convertint-los en nous referents de l’oferta d’activitat física-esportiva, de lleure, artística i formativa de Vilafranca.

Inscripcions als tallers fins al 9 de novembre. Ampliat!

Taller de complements 


L'objectiu del curs és introduir els alumnes en algunes de les tècniques de disseny i creació de complements de moda a partir de l'ús de materials com el feltre pla i desfet, la lona plàstica reciclada i l'argila polimèrica entre d’altres

Dimecres de de 18:30 a 20:30h
Durada 8 mesos, 2h setmanals

 

 

 

 

 

 

X Animar


L'objectiu del curs és introduir els alumnes en la creació de microcurts d'animació mitjançant la tècnica de l'stop-motion o quadre per quadre. Aquesta tècnica consisteix en simular el moviment d'objectes estàtics capturant-los amb fotografies que després editarem amb ordinador per obtindre un curt d'animació.

Dijous de de 18:30 a 20:30h
Durada 8 mesos, 2h setmanals

 

 

 

X Riure  


El curs es planteja com una introducció a les tècniques bàsiques de l’ofici del dibuixant de còmic i caricaturista a través de la realització d’exercicis simples, on l'alumne assoleixi els coneixements bàsics i la capacitat de poder confeccionar les seves pròpies historietes i caricatures.

Dimarts de de 18:30 a 20:30h
Durada 8 mesos, 2h setmanal

 

 

 

X Grafitejar 


1. Introducció al món del grafitti, història i evolució de la tècnica.
2. Creació de petits projectes per a una futura ubicació.
3. Elaboració del esbossos de dibuix i pintura.
4. Practica de diverses tècniques
    A mà alçada / Plantilla / Enganxina

Dillunts de de 18:30 a 20:30h
Durada 8 mesos, 2h setmanal

 

 

 

 

 

 

 

Si us cal més informació o voleu fer la inscripció adreceu-vos al web de l'Ajuntament de Vilafranca