Del 7 al 16 de juny de 2013

EXPOSICIÓ, SALA TRINITARIS

 

El proper divendres de 7 de juny, a les 18:30, tindrà lloc a la Sala dels Trinitaris la inauguració de l'exposició “Can Ferro Vell”

Es tracta d'una exposició singular fruit del treball plàstic realitzat per escolars de P-3, P-4, P-5 de Vilafranca, Sant Sadurni, Les Cabanyes, Avinyonet i Sant Marti. a l'entorn d'un conte que porta el mateix títol. “Can Ferro Vell” és un relat fantàstic que convida a la reflexió, tant a infants com adults, sobre la el consum, l'acumulació i la necessitat de reciclar màquines, electrodomèstics o eines informàtiques.El conte ha estat escrit per l'equip de reccursos per emportar de l'Arsenal.

Inauguració: divendres, 7 de juny de 2013, a les 19h. 

Horaris visita: Dissabte de 10 a 14h. Diumenge de 18 a 20h. Dimecres, dijous i divendres de 17 a 20h.

A la mostra, hom podrà veure escenes del conte representades realitzades al llarg del curs 2012-13 pels alumnes que han seguit les activitats extraescolars organitzades a iniciativa de l'Escola Municipal d'Art Arsenal dintre del seu programa per emportar. Un programa adreçat a les AMPA de tots els centres escolars del Penedès i que té com a objectiu fomentar la creativitat, la sensibilitat, el coneixement, la convivència i l'autoestima a través del joc, la literatura, l'art i el treball en equip.

Els centres que han pres part en el per emportar d'aquest any acadèmic són l'Escola Montagut, Dolors Piera, Mas i Perera (Vilafranca del Penedes), La Cabana (les Cabanyes), avinyonet del penedes (d'Avinyonet), Jacint Verdaguer (Sant Sadurni) i Jaume Balmes (Sant Marti Serroca). Una experiència excitant que culmina amb la primera exposició als Trinitaris d'aquests artistes petits. 

 

L'exposició es podrà visitar fins el 16 de juny.