Exposicions

L'escola Arsenal a EspaiJoia 2018

La fira s'adreça específicament a professionals de la joieria i tindrà lloc al Convent dels Àngels de Barcelona

Del 14 al 15 d'abril de 2018

Aquest cap de setmana exposem a la fira Espaijoia de Barcelona, amb peces dels alumnes de 1r i 2n curs de grau mitjà en Procediments de joieria.
L'alumne que ens representarà de grau superior serà Zoltan Józan amb el projecte Impactes.

+ info: www.espaijoia.com

Irina Rovira representa l'escola al certàmen de joieria contemporània JOYA Barcelona

Irina Rovira presenta el seu projecte de final de cicle "Teixits identitaris"

Del 29 de setembre a l'1 d'octubre de 2016

El projecte és una reflexió sobre la recerca de la pròpia identitat i la descoberta d'un mateix

Un conjunt de imatges icòniques recorren el cos i evoquen reflexions personals d'Irina. Les peces es subjecten al cos amb un sistema d'anclatge que permet infinites reformulacions de la peça.

L'escola Arsenal participa en l'exposició "Art i Disseny. Talent creatiu i empresa"

24 abril de 2018

EXPOSICIÓ, BARCELONA

  

Dimarts 24 s'ha inaugurat l'exposició "Art i Disseny. Talent creatiu i empresa", a l'Illa Diagonal de Barcelona.

L'Exposició s'inscriu en l'àmbit de la IV Jornada d'art i disseny: de l'escola a l'empresa, que organitza el Departament d'Ensenyament amb el suport de totes les escoles d'art de Catalunya.

La nostra participació en aquesta exposició és:
En la selecció de projectes de 2 alumnes entre els 10 finalistes del concurs “Talent-Art: Projecte d'emprenedoria artística” organitzat per Ceràmiques Marcó i el Departament d'Ensenyament. En aquest concurs hi han participat 8 escoles d'art (La Llotja, Rubí, Pau Gargallo, Groc, Sant Just, La Garriga, Gaspar Camps i l'Arsenal). Es tractava de dissenyar una proposta gràfica, que tingués a veure amb el territori català, sobre producte ceràmic existent. El premi dels projectes finalistes és la seva comercialització. Els alumnes finalistes són: Jennifer Garcia i SergioRoma, de 2n curs de CFGS en gràfica impresa.

Primer premi del concurs de "cartells LGBTI. Gent gran" organitzat pels Departaments de Treball i Ensenyament. En aquest concurs hi han participat 13 escoles d'art, 190 alumnes que han presentat 90 propostes, sobre la difusió del respecte a la diversitat sexual i de gènere i l'acolliment a les residències de persones grans i centres cívics de Catalunya. Aquest primer premi ha estat per l'alumne: Miguel Ángel Banchón de 2n curs de Grau superior en gràfica audiovisual.

En el mateix concurs hem tingut un altre projecte finalista, Celma Hil, de 1r curs de CFGS gràfica impresa i una menció especial per Carles Bisbal, alumne de 2n de CFGS gràfica impresa per la presentació del seu projecte en vídeo.

L'alumne de joieria Xavier Manonelles representa l'escola a Espai Joia 2016

El certàmen s'adreça específicament a professionals de la joieria i tindrà lloc a les Reials Drassanes de Barcelona

De l'1 al 3 d'octubre de 2016

El seu projecte final titulat "La llibreta" reflexiona al voltant dels valors personals i proposa un joc de configuracions diverses sobre el cos, des dels formats més tradicionals a les propostes més innovadores.

L'exposició 45_LINEALS a la Capella del Vinseum, del 5 al 30 d'abril de 2017.

3 d'abril de 2017

A partir de dimecres 5 d'abril, a la sala d'exposicions de la Capella del Vinseum, podeu visitar l'exposició 45_Lineals. Solidaritat i sostenibilitat dels treballs dels alumnes de Grau Mitjà de l'escola Arsenal.

L'exposició 45_Lineals és el fruit de la col·laboració entre el Servei de Solidaritat i Cooperació de l'Ajuntament de Vilafranca, en el marc del projecte de divulgació dels 17 Objectius del Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides, i l'Escola Municipal d'Art Arsenal de Vilafranca en el seu 45è Aniversari.

El treball pretén que mitjançant una visió artística, els alumnes reflexionin sobre els objectius formulats pels propers anys, per a fer un món millor. A partir d'un procés pràctic basat en el reciclatge, els alumnes transformen el paper i el cartró en material plàstic que els permet treballar forma i color. L'objectiu final és la creació d'una línea de 45 metres formada per plafons de 45x45 cm. Aquesta línea marca l'inici del projecte de futur de l'escola després de 45 anys d'història.

Exposició Insígnia Mestre Artesà 2016

Aquesta mostra itinerant dóna a conèixer els 51 projectes procedents de les escoles catalanes amb cicles superiors de joieria

Del 19 de setembre al 3 d'octubre de 2016

Enguany, Gisela Fernàndez, Lluis Lorente , Adrian Grande, Zoltan Józan i Viçens Vidal han participat al concurs representant l'Escola Municipal d'Art Arsenal

Els 22 artesans guardonats amb el diploma de Mestre Artesà 2016 han rebut, amb la distinció, un exemplar de la insígnia guanyadora del 11è Concurs d’Insígnies de Mestres Artesans, fruit de la col·laboració entre el CCAM i les escoles de joieria del país.