Actuacions orientades a l'alumnat

COnvenis

Intercanvis

pràctiques

Borsa de treball

Activitats complementaries

 

La festa dels joiers

30 de novembre de 2018

Taverna del Vinseum, de 19.00 a 24.00h

Els alumnes de grau mitjà i superior dels cicles de Joieria artística, amb el suport de les professores del taller i de l'àrea de convivència de l'escola, organitzen la festa de Sant Eloi, patró dels joiers. Inscripcions a secretaria. Us hi esperem! 

Arsenal aconsegueix  la Carta Erasmus

8 de gener de 2014

El dia 8 de gener de 2014, la direció de l'Escola Municipal d'Art Arsenal va rebre una notificació de l'Education, Audiovisual and Culture Executive Agency de la Unió Europea que comunicava el següent: "La Comissió Europea ha decidit premiar la seva institució amb la Carta Erasmus"

El fet que Arsenal estigui en possessió de la Carta i entri en el programa ECHE (Charter for Higher Education 2014-2020) és una gran notícia, tan per a l'escola d'art, com per a Vilafranca que amb la consecució d'aquest reconeixement esdevé referent en el mapa dels ensenyaments superiors europeus.

Dues estudiants de l'Escola Municipal d’Art Arsenal, seleccionades per participar en la primera edició de la Escuela TOUS de Joyería y Oficios Artesanos

6 setembre 2018

TOUS, la marca espanyola de joieria i accessoris capdavantera en el segment de luxe assequible, ha seleccionat a l'Escola Municipal d’Art Arsenal per participar en la primera edició de la Escuela TOUS de Joyería y Oficios Artesanos. Es tracta d'un projecte pioner d'excel·lència formativa que té com a objectiu fomentar l'artesania com a via de capacitació professional per a joves estudiants provinents d'escoles d'artesania i joieria de tot el món. 

En concret, TOUS ha seleccionat a dues estudiants catalanes, Xènia Rovira i Elisabeth Urbano, per formar part d'aquest projecte socioeducatiu que proporcionarà als alumnes escollits nocions específiques sobre joieria i compartirà coneixements de fabricació propis de la marca mitjançant un programa lectiu d'alta qualitat que conjumina l'àmbit teòric i el pràctic.

Cristina Amat, Laura Garriga, Rosa Tous i Montserrat Vinyals han presentat els seus projectes finals a The CraftRoom 

29 de novembre - 1 de desembre de 2013 

DISSENY HUB, BARCELONA

Cristina Amat

Com a cloenda de la setmana de l'Artesania, The CraftRoom permet el contacte directe entre artesans, dissenyadors i industrials per tal de potenciar la col·laboració existent entre aquests àmbits com un dels aspectes diferencials del nostre teixit productiu

Els alumnes de grau superior, dirigits per l'artista Francesc Ruiz, han intervingut al carrer de la Font

7 de novembre de 2016

El taller està vinculat a l'exposició Art en Transit que es pot visitar aquests dies a la Sala Trinitaris de Vilafranca

Durant la tarda del dilluns 7 de novembre, els alumnes de grau superior han participat al taller de Dibuix i espai públic dirigit per Francesc Ruiz, un dels artistes presents a l'exposició Art en trànsit promoguda per l'Oficina de Difusió Artística de la Diputació de Barcelona i el Servei de Cultura de l'Ajuntament de Vilafranca.

El taller s'ha desenvolupat als carrers propers a l'escola i té per objectiu desenvolupar recursos de dibuix aplicats a l'entorn urbà.

Estudiants de la Jaschik Álmos
Művészeti Szakképző Iskola
de Budapest van realitzar una estada de pràctiques a l'Escola Arsenal

novembre 2013

PROGRAMA LEONARDO, EU

Des del 29 de setembre i fins el 27 d'octubre, alumnes de tercer curs de gràfica de la Jaschik Álmos Művészeti Szakképző Iskola van realitzar una estada de pràctiques professsionals a l'escola Arsenal acollint-se al Programa d'Aprenentatge Permanent, "Leonardo da Vinci" de la Unió Europea

No era la primera vegada que Arsenal rebia la visita de professors de la Jaschik Álmos Művészeti Szakképző Iskola de Budapest. L'abril passat, van ser a Vilafranca el seu director, Menyhárt Pál, el sots-director, Farkas Anna i la professora d'imatge gràfica, Siklósi Alexa, amb l'objectiu de consolidar les relacions entre ambdues escoles i conèixer de prop el model pedagògic del nostre centre.

Anna Via participa a CatSkills 2016 de Disseny Gràfic

14 de juny de 2016

ESCOLA PAU GARGALLO, BADALONA

avia csk2

L’Arsenal participa a CatSkills 2016, el campionat bianual d’alumnes de formació professional

Avui dimarts, l'alumna de segon curs de Gràfica Impresa de l'escola municipal d'art Arsenal, Anna Via, participa a CatSkills 2016, el campionat bianual d'alumnes de formació professional de Catalunya. D'aquest campionat sortiran els representants que competiran a SpainSkills, i desprès a WorldSkills. L'EMA Arsenal ha participat en les dues darreres edicions de CatSkills, amb molt bons resultats.

Les vinyes i les instal·lacions de Caves Nadal i de l'Escola d'Art Arsenal s'han convertit en espais de reflexió, experimentació i treball creatiu

L'Arsenal como vincle entre les escoles d'arts plàstiques i disseny, la projecció i el prestigi de JOYA BARCELONA, així com la dilatada experiència vitivinícola de Caves Nadal, va oferir a estudiants de joieria l'oportunitat de participar en un "stage creatiu" de cinc dies en terres del Penedès. Durant la residència artística a la Finca Nadal, 2 alumnes seleccionats de cada una de les 5 escoles oficials de joieria de Catalunya, van tenir l'oportunitat d'experimentar la vinculació entre allò sensorial (joieria), el territori (Penedès) i així crear, en les instal·lacions de l'escola Arsenal, peces exclusives amb un segell d'identitat propi que permeti veure reflectides les vivències i les experiències obtingudes.

Cuatre alumnes de l'escola han estat seleccionats per participar al programa Futur Excel·lent d'Artesania Catalunya

12 de juliol de 2015

CENTRE CULTURAL EL BORN, BARCELONA

the Craftroom 2015 Futur Excel·lent

Noelia Calduch, Aïda Cascant, Brigitte Guerra i Daniel Rivas han presentat el seus projectes finals a The Crafroom 2015 on han pogut contactar amb d'altres professionals i empresaris del sector.

The CraftRoom está concebut com un espai de trobada entre professionals del disseny, la moda i l'artesania per tal de propiciar sinergies com les que han portat l'escola a participar en dues edicions de 080 Fashion Week, acompanyant a la passarel·la les creacions de la dissenyadora Natalie Capell.

30 de novembre, 1 i 2 de desembre de 2012

FIRA DE MONTJUÏC, BARCELONA

Lídia Ramos i Magda Arrufat han estat seleccionades per participar a Futur Excel·lent, i exposar els seus projectes finals a la fira The Craftroom que té lloc al recinte firal de Montjuïc, a Barcelona

 Futur Excel·lent és un espai de The Craftroom on els alumnes de la promoció del 2011 i 2012 de les escoles d’arts i oficis de Catalunya mostraran el seu projecte final a empreses, professionals i públic general interessats en detectar els nous talents del sector artesà.

Fira de Barcelona, Pavelló 8, Recinte firal de Montjuïc
Divendres 30, dissabte 1 i diumenge 2 de desembre, de 11 a 22h

Subcategories

Copyright © 2023 EMA Arsenal