Notícies i activitats

Festa de la joia

Sant Eloi 2021

10 de desembre de 2021, 18.00h 

CLAUSTRE DELS TRINITARIS

El dia 1 de desembre és Sant Eloi, patró dels joiers i les joieres. Per aquest motiu, des de l'Escola Arsenal, s'estan preparant una sèrie d'actes i activitats que es duran a terme el dia 10 de desembre, al Claustre dels Trinitaris.

Des de l'escola, volem treballar perquè la joieria estigui present a la nostra vila, per aquest motiu hem dut a terme, durant anys, aquesta celebració joiera en commemoració a Sant Eloi, generant una sinergia de retrobaments entre alumnes i exalumnes, públic en general i persones interessades en la joieria d'autor/a.

El divendres dia 10, a partir de les 18 h fins a les 21 h, al Claustre hi podreu trobar un petit mercat de joieria artesana a càrrec d'exalumnes de l'Arsenal i una exposició d'obres d'alumnes d'altres escoles oficials de joieria de Catalunya.

A més, els alumnes de l'escola participaran amb una desfilada on presentaran els projectes de disseny de 1r curs dins de l'aprenentatge basat en projectes (centre pilot del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya), en els que han estat treballant aquest quadrimestre. Tots aquests actes estaran dinamitzats per la música en viu a càrrec de l'Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet, que també s'uneix a la celebració.

Amb la col·laboració de:

 

MESURES PREVENCIÓ COVID

Retorn a les classes presencials per a tots els cicles formatius de Grau Mitjà i Grau Superior

A partir de dilluns 26 d'abril de 2021


A partir del dilluns, tots els grups tornarem a les classes 100% presencials a l'escola

En compliment de les instruccions del PROCICAT i el Departament d'Ensenyament, a partir del proper dilluns i totes les classes es desenvoluparan a l'escola en format presencial. 

Activitats familiars Nadal 2020

Crea el teu tangram de nadal

Des del Servei d'Educació de l'Ajuntament, amb la col·laboració de l'Escola Municipal d'Art Arsenal, us proposem dos tallers nadalencs pels infants de Vilafranca.

Tangram de Nadal

Tots els centres de primària de Vilafranca lliuraran als infants escolaritzats una làmina amb un tangram retallable per a que puguin personalitzar-lo, construir el seu propi arbre nadalenc i publicar-ne una fotografia a Instagram© amb el hashtag #tangramdenadal

 

SANT JORDI 2021

Construeix el teu drac per Sant Jordi!

23 d'abril de 2021

Des de l'Escola Municipal d'Art Arsenal, us proposem aquesta activitat per petits i grans.

Munta el teu drac Arsenal!

L'escola municipal d'art Arsenal ha dissenyat aquest drac retallable per entretenir a grans i petits.

Podeu descarregar les plantilles (pdf) i seguir el tutorial de vídeo per muntar i personalitzar el Drac Arsenal.

Amb aquesta activitats tu o la teva família podeu segellar el Passaport Edunauta amb un dibuix, un gomet o de la manera que vulgueu.

També el trobareu per descarregar en les següents dreceres:
https://educacio.vilafranca.cat/edunauta
https://comunicacio.vilafranca.cat/construeix-el-teu-drac

Feliç Sant Jordi a tothom!