COVID-19

Nous horaris semipresencials pels cicles formatius de Grau Mitjà i Grau Superior

a partir del 9 de novembre de 2020

 

En compliment de les instruccions vigents a partir del 30 d'octubre de 2020 en l'àmbit de l'educació per contenir la pandèmia de la Covid-19 a Catalunya, el claustre de l'Escola d'Art d'Arsenal ha optat per reduir la presencialitat dels alumnes al centre i evitar una part dels desplaçaments per assistir a classe.

A partir del dilluns, 9 de novembre de 2020 inciarem un model d'escolarització híbrid que combinarà les classes presencials amb les telemàtiques, en una proporció que no superarà 50% de no presencialitat.

Considerant les restriccions de mobilitat entre municipis vigents a partir de les 6.00h del divendres, caldrà que tots els alumnes no residents a Vilafranca i els seus acompanyants disposin del certificat autoresponsable i el full de matrícula a l'escola per poder desplaçar-se a l'escola.

Podeu descarregar els horaris de Grau Mitjà en aquests enllaços:

Els alumnes de Grau Superior podreu consultar els horaris de presencialitat i no presencialitat al document de temporització dels vostres projectes.

 

 

Vacances de Nadal

El retorn a les classes s'ajorna fins l'11 de gener de 2021

El retorn a l'escola després de les vacances de Nadal s'endarrereix tres dies, i serà el dilluns 11 de gener i no el divendres 8, tal com estava previst en el calendari escolar 2020-2021.

El Departament d'Educació ha pres aquesta mesura seguint les comanacions del Departament de Salut, amb l'objectiu d'ampliar la separació entre els possibles contactes durant les celebracions d'aquestes festes i la tornada a les aules.

Per tant, l'escola restarà tancada en el període comprés entre el 21 de desembre de 2020 i l'11 de gener de 2021

Aprofitem per desitjar-vos unes bones festes!

La postal és de l'Adahi Ponce, del Lluc Carbó i del Luchas Reche, i s'ha realitzat en stopmotion a l'assignatura de segon curs, Multimèdia, del Cicle Formatiu de Grau Mitjà d'Assistència al Producte Gràfic Interactiu sota la supervisió de Sònia Cabestany i Sheila Gonzalez

SEGON QUADRIMESTRE

Nous horaris semipresencials per al segon quadrimestre de curs

a partir del 1 de febrer de 2021 

En compliment de les instruccions vigents a partir del 30 d'octubre de 2020 en l'àmbit de l'educació per contenir la pandèmia de la Covid-19 a Catalunya, els horaris del segon quadrimestre del curs 2020-2021 continuaran amb el model d'escolarització híbrid que combinarà les classes presencials amb les telemàtiques.

Podeu descarregar els horaris de Grau Mitjà en aquests enllaços:

Els alumnes de Grau Superior podreu consultar els horaris de presencialitat i no presencialitat al document de temporització dels vostres projectes.

 

 

Inici de curs 2020-2021

Instruccions d'inici de curs i mesures de prevenció de contagi de COVID-19

Matrícula Oberta

Matrícula pels Cicles formatius de Grau Mitjà i Grau Superior d'Arts Plàstiques i Disseny

del 1 al 7 de setembre de 2020

Tots els alumnes preinscrits al centre, poden formalitzar la matrícula a la secretaria del centre de dilluns a divendres de 9.00h a 14.00h

Cal concertar cita prèvia en el següent enllaç:

Cita prèvia matrícula

A partir del dia 7 de setembre, la matrícula queda oberta a tots els alumnes que no han realitzat la preinscripció al centre.

Documentació necessària
  • Fotocòpia DNI o equivalent
  • Còpia de la titulació d'accés requerida
  • Certificat de superació de la prova d'accés
  • Targeta sanitària
  • Compte bancari (cal que constin els titulars del compte)

 

Llistes baremades d'inscripció per al curs 2020-2021

29 de juliol de 2020

Ja podeu consultar la llista baremada de sol·licituds que han demanat el centre i l'ensenyament en primera petició amb el barem definitiu a 24/07/2020. 

 

Oferta de places per al curs 2020-2021