PREINSCRIPCIÓ CURS 2022-2023

Preinscripció a Cicles Formatius d'Arts Plàstiques i Disseny 2022-2023

Calendari de Preinscripció


Poden realitzar la preinscripció tots els alumnes, encara que no hagin realitzat la prova d'accés.

En aquest enllaç trobareu les preguntes més freqüents sobre els ensenyaments d'Arts Plàstiques i Disseny

Cicles de Grau Mitjà d'Arts Plàstiques i Disseny

 • Període de presentació de sol·licituds de preinscripció: del 17 al 23 de maig de 2022, ambdós inclosos.
 • Presentació de documentació: fins el 24 de maig de 2022. Fins aquesta data pots presentar documentació acreditativa que no hagis pogut adjuntar en el moment de presentar la sol·licitud. Enllaç a documentació necessaria 
  • Durant aquest període podeu emplenar el formulari de preinscripció. 
  • No caldrà presentar el resguard de la sol·licitud i la documentació en paper al centre, i queda substituïda per l’enviament del resguard de la sol·licitud i la documentació necessària, escanejada o fotografiada, mitjançant un correu a la bústia electrònica oficial del centre demanat en primera opció.

Cicles de Grau Superior d'Arts Plàstiques i Disseny

 • Període de presentació de sol·licitud de preinscripció: del 25 al 31 de maig de 2022, ambdós inclosos.
 • Presentació de documentació: fins l'1 de juny de 2022. Fins aquesta data pots presentar documentació acreditativa que no hagis pogut adjuntar en el moment de presentar la sol·licitud. Enllaç a documentació necessaria
 • Durant aquest període podeu emplenar el formulari de preinscripció.
 • No caldrà presentar el resguard de la sol·licitud i la documentació en paper al centre, i queda substituïda per l’enviament del resguard de la sol·licitud i la documentació necessària, escanejada o fotografiada, mitjançant un correu a la bústia electrònica oficial del centre demanat en primera opció.

Trobareu més informació sobre el calendari de publicació de llistes als següents enllaços de Grau Mitjà i de Grau Superior

Consells i informació a les famílies

Per tal de facilitar el procés de presentació de sol·licituds de preinscripció a les famílies, us recomanem un seguit de consells i informacions:

 • Núm. identificació de l'alumne/a: el necessitareu per vincular la sol·licitud a les dades personals i acadèmiques del RALC.
 • Sistemes d'identificació: podeu utilitzar l'idCat mòbil, per tal que posteriorment els sigui molt més senzill el procés d'intercanvi d'informació interadministrativa i reduir així la documentació a presentar annexa.
 • Tipus de sol·licituds: En funció del sistema d'identificació, es realitza una sol·licitud electrònica o una sol·licitud en suport informàtic. Es recomana, sempre que sigui possible, fer-la electrònica tant per seguretat com per comoditat.
 • Documentació: És important tenir la documentació escanejada o fotografiada en el mateix dispositiu
  des d'on es faci la sol·licitud tota aquella documentació que es requereixi presentar adjunta.
 • Persona sol·licitant: Recordeu que la persona sol·licitant SEMPRE és l'alumne/a, malgrat s'identifiqui amb un certificat digital d'algun dels progenitors o tutores.

Normativa

Resolució EDU/464/2022, de 24 de febrer,​​ per la qual s'aproven les normes de preinscripció i matrícula d'alumnes als centres del Servei d'Educació de Catalunya i altres centres educatius, en els diversos ensenyaments sostinguts amb fons públics, per al curs 2022-2023.​