WORKSHOP D'ELECTROFORMING

11 i 12 de juliol de 2018

Horari del curs: de 10 a 14 h i de 15:30 a 19:30 h

L'electroforming deposita una capa de metalL sobre tot tipus d'elements, per a crear un recobriment total o parcial, oferint-nos així la posibilitat de crear formes tridimensionals, buides i lleugeres, que no podem aconseguir amb altres tècniques. L'aplicació d'aquesta tècnica a la joieria obre un camp inmens de possibilitats creatives. 

L'objectiu del curs es aprendre a utilitzar i configurar un kit bàsic per a electroformar peces de joieria. 

Gaston Rois (Bueno Aires, Argentina), porta 20 anys de trajectoria en el camp de la joieria contemporània. La seva formació en joieria artìstica ha estat a l'Escola Massana, a Barcelona, junt amb Ramon Puig Cuyàs i Carles Codina, i a Saima University, Imatra (Finlandia), junt a Eija Mustonen i Tarja Tuppanen. És membre fundador del col·lectiu de Joieria Artistica Borax 08001.

Des del 2008, el seu treball ha estat exposat a Espanya, França, Alemania, Holanda, Belgica, EE.UU i Mèxic.

A mes del seu treball artístic, fa 9 anys que es dedica a la investigació de la tècnica de l'Electroforming, i en fa 6 que imparteix workshops d'aquesta tècnica que tant l'apassiona, a les principals escoles i tallers d'Espanya, Portugal, Xile i Argentina.

Actualmente viu i treballa a Barcelona.

Preu del curs: 240 € 

  • L'alumne/a haurà de dur objectes orgànics secs com fulles, branques, petxines o plàstics. Qualsevol material no fèrric i que no superi les dimensions 5x5x5 cm i que es vulgui convertir en metall.
  • Dirigit a joiers, artistes, fabricants, dissenyadors, estudiants i persones amb coneixements bàsics de joieria.

+ info: www.gastonrois.com