CAL·LIGRAFIA GÒTICA I ANGLESA COPPERPLATE

 3 de juliol de 2018

Horari del curs: de 10 a 14h i de 16 a 20h

Oriol Miró, cal·lígraf professional, es dedica a la cal·ligrafia des de l’any 1994. La seva feina inclou col·laboracions amb estudis de disseny gràfic, agències de publicitat, audiovisuals, museus, editorials i encàrrecs per a particulars.

El taller s'articula entorn de dos estils de lletra diferents: 4 hores de lletra gòtica al matí i 4 hores de lletra anglesa copperplate a la tarda. L'objectiu del curs es oferir una introducció a la Cal·ligrafia com a eina per a entendre millor la tipografia i també com a recurs gràfic expressiu.

Professor de cal·ligrafia a l’Escola Elisava (UPF) des de l’any 1994, professor de tipografia a l’Escola Idep des de l’any 2006 i professor de cal·ligrafia i lettering al Màster de Tipografia Avançada de l’Escola Eina (UAB) des de l’any 2008. Des de l’any 2015, també coordinador i professor del Curs Anual de Cal·ligrafia a l’escola Visions de Barcelona.

Des de l’any 2008 i dues vegades cada any, organitza els seus propis tallers intensius de cal·ligrafia al Santuari dels Àngels de Girona.

"Quan estudiava disseny gràfic, una de les assignatures era la Cal·ligrafia. M’hi vaig quedar enganxat i vaig decidir ser cal·lígraf per a la resta de la meva vida. Les meves obsessions són les lletres, els espais blancs, els papers, els pinzells i qualsevol tipus de ploma. El temps passa volant en un dia dels bons, dies que puc estar hores i hores treballant al meu estudi. La cal·ligrafia és la meva passió, no puc concebre un sol día sense escriure."

Preu del curs: 90 €

  • Material inclòs
  • Dirigit a dissenyadors gràfics, il·lustradors, tipògrafs i qualsevol persona que vulgui endinsar-se en el camp de la lletra feta a mà.

+ info: www.urimiro.com

 

 

 

 

 

 

La Font, 43
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona

Tl. 938 921 362

escola@arsenal.cat