Sílvia Lladós

21 al 25 juliol 2008
De 10 a 14 h.

Durada: 20h
Preu: 210€

Objectius

Aprendre a dissenyar i crear joies en tres dimensions utilitzant un programa informàtic que simplifica el procés de creació adaptant-se a les necessitats del joier.

Conèixer el sistema de fabricació de les peces mitjançant màquines de prototipat ràpid i de mecanitzat, per obtenir una peça de metall, a partir de la peça creada a l'ordinador.

ORvirtual és software específic per al sector de la joieria que permet crear i dissenyar joies per ordinador, sense necessitat de coneixements informàtics previs. Els dissenys efectuats amb el programa permeten projectar una peça pas a pas fins a veure el seu acabat final.

La imatge de les obres projectades es visualitzar en 3D i des de qualsevol punt de vista.

Orvirtual conté també un aplicatiu que permet preparar el pressupost de la peça, preparar-ne el pla de treball, extreure'n una fotografia i imprimir el treball en paper o en cera per a la seva fosa.

El software és especialment recomanat per aquells joiers que vulguin mostrar les seves peces i col·leccions, abans de la seva materialització definitiva.

El curs és impartit per Sílvia Lladós, experta en art, joieria i informàtica. Des de fa molts anys, Lladós aboca esforços per incorporar els avantatges de les noves tecnologies a la joieria. Aquesta inquietud l'ha portat ha contribuir en el disseny del programa Orvirtual, amb la intenció de conjugar la creativitat de l'artista joier, amb el rigor dels processos de disseny industrial.

www.orvirtual.com

Or Virtual https://www.arsenal.cat/ Ferran Bohé
Copyright © 2023 EMA Arsenal