Participació de l'escola Arsenal a Somos Joyería V

De l'11 al 28 de maig de 2018

SOMOS JOYERÍA V, 2018. PALENCIA

 

Somos Joyería és una proposta, on s'intenta posar en contacte escoles, artistes i especialistes del sector de la joiería artística. Aquest any s'inclouen activitats com xerrades i tallers a més d'una exposició conjunta d'escoles de joieria i una altra exposició dels artistes convidats.

Des del departament de joieria de la Escuela de Arte y Superior de Conservación y Restauración de Bienes Culturales “Mariano Timón” de Palencia, s'organitza Somos Joyería V, unes jornades sobre joieria artística a Palencia entre l'11 i el 28 de maig de 2018.

L'escola Arsenal participa en l'exposició conjunta que es pot visitar al Museu Arqueològic de Palencia de l'1 al 28 de maig de 2018.Representant l'escola Arsenal amb peces del projecte final de Patri Solé, alumna de Grau Superior de Joieria Artística.

 

Autora: Patri Solé

El projecte final "Objetos y fenómenos", es presenta com un conjunt de peces de gran format, format per quatre collarets i quatre fermalls que intervenen el còs. Els materials que utilitza són paper, resina, llana, cotó i plata.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La Font, 43
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona

Tl. 938 921 362

escola@arsenal.cat