Anna Via participa a CatSkills 2016 de Disseny Gràfic

14 de juny de 2016

ESCOLA PAU GARGALLO, BADALONA

avia csk2

L’Arsenal participa a CatSkills 2016, el campionat bianual d’alumnes de formació professional

Avui dimarts, l'alumna de segon curs de Gràfica Impresa de l'escola municipal d'art Arsenal, Anna Via, participa a CatSkills 2016, el campionat bianual d'alumnes de formació professional de Catalunya. D'aquest campionat sortiran els representants que competiran a SpainSkills, i desprès a WorldSkills. L'EMA Arsenal ha participat en les dues darreres edicions de CatSkills, amb molt bons resultats.

catskill avia2

L'alumna de segon curs, Anna Via ha participat entre els vuit millors alumnes de l'Skill 40 Disseny Gràfic de Catalunya, per representar les escoles catalanes a la fase classificatòria d'SpainSkills 2016.

Aquest campionat de Formació Professional té per objectiu seleccionar els millors alumnes de l'estat, per competir a WorldSkills 2016 representant l'estat Espanyol. Durant la jornada de competició, els participants van haver de realitzar la seva proposta de marca i identitat gràfica d'un te ecològic de consum responsable comercialitzat per una ONG, i desenvolupar-ne les aplicacions sense superar el temps establert pel jurat.

avia csk

 

 

Anna Via a Catskills 2016 https://www.arsenal.cat/ Super User
Copyright © 2023 EMA Arsenal