Visita de la delegació de professors de la Universitat de Costa Rica a l'escola Arsenal

8 de març de 2017

Aquest matí ens ha visitat una delegació de tres professors de la Secció d'Arts de la Seu d'Occident de la Universitat de Costa Rica. Han vingut a conèixer l'Escola d'Art Arsenal i la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Vilafranca, interessats en centres on s'imparteix docència en art i disseny per tal de generar sinergies, crear projectes comuns i iniciar intercanvis d'alumnat entre les dues ciutats.

Aquesta visita a Vilafranca s'emmarca en l'estada d'una setmana a Catalunya per conèixer la possibilitat de fer intercanvis entre alumnes i, alhora, informar-se de la situació artística-socio-cultural en el nostre país, per tenir referents i indicadors que els ajudin a abordar la reforma del seu currículum educatiu. La delegació ha estat acompanyada durant aquesta setmana a Catalunya per una membre de l'Associació de Projectes Artístics Socials per a l'Art Útil (Paspartú).

La direcció de l'escola Arsenal s'ha reunit amb els professors de la UCR, Elena Jordán de Paspartú, Dolors Peñafiel, i Manel Monfort, tinent d'alcalde de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic i Projecció Exterior de l'Ajuntament de Vilafranca. En aquesta reunió els professors han manifestat el seu interés per l'escola i s'ha concertat treballar en comú en un projecte a tres bandes que involucri alumnes de la nostra escola amb alumnes de Costa Rica amb intercanvis.

 

 

La Font, 43
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona

Tl. 938 921 362

escola@arsenal.cat