L'EMA Arsenal participa per segon any consecutiu al Festival del Dibuix Big Draw a Vilafranca

16 d'octubre de 2017

El proper dissabte 21 d'octubre, a la tarda, diversos espais del Centre de la Vila acolliran activitats del Festival del Dibuix Big Draw. Vilafranca se suma a aquesta celebració oferint sis tallers gratuïts amb participació oberta a tothom, sense límit d'edat i sense inscripció prèvia. 

La iniciativa, que compta amb el suport de l'Ajuntament de Vilafranca, va ser presentada pel regidor de Cultura Raimon Gusi, acompanyat de diversos artistes que oferiran els tallers com Anna Mongay, Rebeca Menchón, Marc Sadurní i Fina Raventós, en nom de l'Escola Arsenal. Raimon Gusi ha recordat que la festa va sorgir a Londres l'any 2000 amb l'objectiu de “posar en valor el fet de dibuixar i posar-lo a l'abast del públic. Esperem que sigui un èxit com l'any passat i que la festa es consolidi”. 

Els tallers tindran lloc al carrer Galceran, a la plaça Jaume I, al pati de la capella de Sant Joan, davant del Palau Baltà, a la plaça Santa Maria i a la plaça de la Vila. En cas de pluja els tallers es traslladarien a l'Escorxador. 

L'horari de l'activitat serà entre les 17,30 a les 20h. Enguany s'ha allargat una hora més l'horari per l'èxit de l'any passat que va desbordar les previsions. Unes 200 persones van passar per cadascun dels tallers. 

Big Draw 2017 https://www.arsenal.cat/ Ferran Bohé
Copyright © 2023 EMA Arsenal