VI JORNADA D'ARTS PLÀSTIQUES I DISSENY

VI Jornada APD i reconeixements als projectes "Talent creatiu i empresa 2020-21"

7 de maig de 2021

 

Aquest divendres 7 de maig, s'ha dut a terme la VI Jornada d'Arts Plàstiques i Disseny organitzada pel Departament d'Educació, en format televisiu i emesa des del Canal Taronja TV.

Durant la Gala Virtual de la VI JORNADA APD es van conèixer la selecció dels 15 millors projectes finals de Grau Mitjà i Grau Superior del curs 2019-2020, de les escoles d'art i disseny de Catalunya. Entre aquests finalistes vam comptar amb la selecció del projecte "Mostflor", una campanya de vins ecològics d'Enric Bages Blanco, exalumne del Grau Superior de Gràfica impresa de la nostra escola.

En el mateix acte també es va fer el lliurament dels reconeixements als 26 projectes del Programa d'Innovació "Talent creatiu i empresa" del Departament d'Educació, amb la participació de 20 empreses i institucions. L'alumnat de segon de Grau superior de totes les especialitats hi ha participat en diferents projectes des del mòdul de FEP (Formació en entorn professional). L'escola Arsenal ha comptat amb 3 mencions destacades als projectes: "Tenim Talent" de Canal Taronja TV (Mario Del Valle, Andrea Díaz),  Infografia de la prova d'accès d'ensenyaments esportius (Jacint Bofill, Àlex Martín i Lara Pavia) i disseny de pictogrames per ICSSL (Nerea Jiménez), alumna de Grau Mitjà d'APG imprès. I per últim, es van otorgar 2 reconeixements com a guanyadors als projectes: Infografia animada per l'IBEC (de Roger Melero i Jara González), Ecojoia per NATKITS (Ona Canals, Asen Cort i Pau Batlle).

Volem agraïr a tot l'alumnat la vostra participació, entusiasme i ànim durant la Gala Virtual de la VI JORNADA APD de divendres passat, així com la implicació i bona feina que s'ha dut a terme. Enhorabona a tots!!! 

Podeu gaudir del programa al següent enllaç: https://vimeo.com/event/829905/videos/545844286/
 
>> Reconeixements i mencions dels projectes TALENT CREATIU I EMPRESA 2021

 

Jornada APD i reconeixements als projectes "Talent creatiu i empresa" https://www.arsenal.cat/ Ferran Bohé
Copyright © 2023 EMA Arsenal