Lisboa, una mirada a l'Atlàntic

El pròxim 29 de gener l'escola viatja a Lisboa. A continuació, us informem de tot l'itinerari:

Dia 1: Dimarts 30 de gener
Comença l'aventura artística en una immersió a Lisboa. Després de trobar-nos a les 5:30 a l'aeroport Josep Tarradellas Barcelona el Prat, prenem un vol de Vueling a les 7:20 en direcció a Lisboa. A les 08:25 aterrem i ens dirigim a l'hostel "Be Lisbon". Després d'instal·lar-nos, iniciem les visites al Castell de Sant Jordi de Lisboa, el Mercat de Santa Clara i Cacilhas.
No oblideu portar esmorzar i dinar per a aquest primer dia ple d'exploració.

Dia 2: Dimecres 31 de gener
Comencem el dia a les 8:45 a l'hostel i ens dirigim a l'exploració del Parc de Necessitats, LX Factory (amb una parada a la llibreria Ler Devagar), i el Village Underground. A la tarda, tenim una jornada plena amb la visita al MUSEU MAAT, amb una exposició especial sobre àlbums familiars, i la visita al Monestir dels Jerònims de Belém i la Torre de Belém i a la galeria de joieria Reverso. Un berenar a la famosa pastisseria Pastéis de Belém ens espera abans de tornar a l'hostel.

Dia 3: Dijous 1 de febrer
Arrenquem el tercer dia a les 8:45 amb una trobada a l'hostel. Les destinacions d'avui inclouen el Dipòsit de la Mãe d'Água de Amoreiras, l'Estufa Fría de Lisboa i el Museu Calouste Gulbenkian. A la zona de Marvila, explorem els edificis, el Museu de Street Art (MUSA), la Fàbrica Braço Da Prata i la Galeria Underdogs.

Dia 4: Divendres 2 de febrer
L'últim dia comença a les 8:45 a l'hostel. Les activitats inclouen l'Elevador de Santa Justa, la Plaça del Comerç,el convento de Carmo, la llibreria A Vida Portuguesa, una parada a O Homem do Saco per serigrafies úniques, el barri del Chiado, el funicular Bica i una visita a Kintu Studio per ceràmica. Les activitats finalitzen a les 16:30, i després ens dirigim a l'aeroport per agafar el vol de Vueling de les 21:05, amb arribada a Barcelona a les 00:05.
Aquest viatge promet ser una experiència enriquidora i inspiradora per a tots els amants de l'art i la cultura.

Bon viatge!

 

Lisboa, una mirada a l'Atlàntic https://www.arsenal.cat/ Carla
Copyright © 2023 EMA Arsenal