L'alcalde de Vilafranca felicita públicament l'Escola Arsenal

14 d'octubre de 2013

COL·LABORACIÓ, POLICIA LOCAL VILAFRANCA

Diada de la Policia Local

L'escola municipal d'art Arsenal ha rebut la felcitació pública de l'i·lustríssim alcalde de Vilafranca, senyor Pere Regull, en reconeixement als treballs artístics dissenyats en aquest centre sota la direcció de Rosa Boqué i Anna Rafecas

Es tracta d'uns trofeus recordatoris concebuts des del mòdul “projectes de joieria” en què hi han participat tots els estudiants del segon curs de cicle de Joieria Artística, tot i que el disseny final ha estat obra de l'alumna Aida Cascant.

Amb aquests trofeus, la Policia Local reconeix els mèrits d'aquells agents que sobresurten en l'exercici de les seves funcions o bé, aquells ciutadans que han contribuït de manera activa a la tasca de la Policia Local.

Els trofeus van ser lliurats el passat 14 d'octubre en un acte solemne que va tenir lloc a l'Audiori Municipal, coicidint amb la diada patronal de la Policia Local.

Durant el l'acte, l'alcalde va fer entrega dels trofeus als agents, i lliurà posteriorment un diploma de felicitació pública a la nostra escola.

Trofeu de la Policia Local 2013

Podeu ampliar la noticia a:

Dissenyem el trofeu de la Policia Local https://www.arsenal.cat/ Ferran Bohé
Copyright © 2023 EMA Arsenal