×

Error

[sigplus] Critical error: Image gallery folder 2013-2014/2013_aparadors/aparador_op is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

[sigplus] Critical error: Image gallery folder 2013-2014/2013_aparadors/aparador_op is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

Alumnes d'Arsenal fan una reinterpretació d'obres d'art
PER ACTIVAR EL COMERÇ DEL CENTRE
DE VILAFRANCA

Un aparador, un negoci

Dissabte 30 de novembre va tenir lloc la inauguració de la campanya "Un aparador, un negoci", una experiència pionera impulsada pel Patronat de Comerç i Turisme de Vilafranca amb el suport de la Diputació de Barcelona i posada en forma per l'Escola Municipal d'Art Arsenal.

La campanya "Un aparador, un negoci" té com a objectius principals la recuperació de locals comercials -avui tancats- per a què tornin a esdevenir referent de l'activitat econòmica al centre de Vilafranca i la dinamització del continuum de l'àrea comercial.

Innauguració

P.Picasso " La bebedora de absenta"

Per aquest motiu, els alumnes de segon curs dels cicles superiors de Gràfica Publicitària i Joieria Artística han reinterpretat fotogràficament obres emblemàtiques de la història de l'art signades per Goya, Tolouse-Lautrec, Mucha, Casas, Picasso, Magritte o Elvgren, i les han transformades incorporant-hi motius al·legòrics relacionats amb cadascun dels set sectors comercials amb més implementació a Vilafranca: alimentació, moda i complements, oci, llar, esports, vins i enoturisme. Així per set sectors, set aparadors distints, set artistes, onze obres, dinou fotografies de gran format, trenta alumnes que han fet alhora de fotògrafs i models, set professors implicats i quatre coordinadors: Albert Abella, Sheila Gonzalez, Rosa Boqué i Anna Rafecas.

 

{gallery}/2013-2014/2013_aparadors/aparador_op/{/gallery}

 

El resultat, per a l'escola, és un treball profund en abast pedagògic, interdisciplinari, pràctic, motivador i capaç de reflectir d'una banda, la qualitat de l'ensenyament que Arsenal imparteix i, de l'altra, el fet que l'escola està plenament arrelada en el teixit social, cultural, econòmic i empresarial de Vilafranca i hi participa activament.

 

 

 

 

Un aparador, un negoci https://www.arsenal.cat/ Ferran Bohé
Copyright © 2023 EMA Arsenal