×

Error

[sigplus] Critical error: Image gallery folder 2013-2014/2013_marato/2013_colaboradors is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

[sigplus] Critical error: Image gallery folder 2013-2014/2013_marato/2013_colaboradors is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

Arsenal torna a col·laborar
amb La Marató de TV3 amb
una subhasta de 13 joies

15 de desembre de 2013, a les 12h

AUDITORI DE VINSEUM, VILAFRANCA

Arsenal torna a col·laborar amb La Marató de TV3 bo i posant a subhasta les joies realitzades per deu alumnes de joieria artística de les escoles d'art de Catalunya. Joies que van ser realitzades el juliol passat durant l'stage creatiu "Joia & D.O." organitzat per Caves Nadal i EMA Arsenal

Hem recollit 1.820 euros
Gràcies a tots!

La subhasta ha tingut lloc a les 12 h del 15 de desembre de 2013 a l'Auditori de VNSEUM, coincidint amb La Marató de TV3. L'acte serà conduït per l'actor vilafranquí Toni Regueiro i hi col·laboraran així mateix els alumnes de l'escola Arsenal i personalitats rellevants en els àmbits social, cultural, econòmic i polític del Penedès: Jordina Biosca, Pere Cervera, Laura Domingo, Anna Gatell, Raimon Mascaró, David Miret, Ricard Rafecas, Ramon Riera, Dolors Rius, Anna Roig, Pep Soler, Joan Tarrada i Meritxell Tort.

Cada col·laborador lluirà una de les tretze joies posades a subhasta. Les peces tenen un doble vaor simbòlic. Per una banda, tant la seva iconografia, factura i els materials amb què han estat realitzades tenen un estret lligam amb el terrer vitivinícola i el Penedès. Per altra, són peces úniques, exclusives, destinades a una causa solidària com ho és La Marató de TV3 que destinarà la seva recaptació a la recerca científica de les malalties neurodegeneratives.

 

{gallery}/2013-2014/2013_marato/2013_colaboradors/{/gallery}

Les tretze joies han estat realitzades i cedides desinteressadament per Guiu Rovira i Dani Rivas (EMA Arsenal), Brigitte Guerra i Elaine Brenes (ESDAP Llotja) Natsumi Kaidhara i Carlota Serdà (E Massana) Aránzazu Sainz i Núria Pascual (EAD Tarragona) Ariadna Valls i Bàrbara Rodríguez (EA del Treball).

Veure lots a subhastaPer altra banda, a l'aparador de la Taverna Inzòlia de Vilafranca es pot veure una instal·lació fotogràfica de les peces a subhasta. A la mateixa Taverna i a també a la taverna de VINSEUM hom pot degustar una copa solidària de cava Nadal RNG Brut Gran Reserva 2004, l'import de la qual es destina íntegrament a La Marató

Podeu fer-ne el seguiment a:

https://www.facebook.com/EspaiCavesNadal2013

 

IMATGES DE LA SUBHASTA A L'AUDITORI DEL VINSEUM

 

{gallery}/2013-2014/2013_marato/2013_subhasta_MARATO/{/gallery}

 

 

La Marató 2013 https://www.arsenal.cat/ Ferran Bohé
Copyright © 2023 EMA Arsenal