Presentat el calendari oficial de Mas Albornà 2015, dissenyat i realitzat per l’escola

El calendari 2015, dedicat al bestiari popular i festiu de Catalunya, es va presentar dissabte a Barcelona, en la primera Nit del Bestiari Festiu

29 de desembre de 2014

CENTRE CULTURAL EL BORN, BARCELONA

Presentació al centre cultural el Born

Aquest dissabte s’ha presentat a Barcelona la propera edició del calendari social de la Fundació Mas Albornà, dissenyat aquest 2015 per alumnes de l’escola municipal d’art Arsenal, amb el bestiari popular i festiu de Catalunya com a motiu de les imatges.

El calendari de 2015 es va dissenyar a l’Arsenal, a càrrec d’alumnes del mòdul de 2n de Gràfica Publicitària. El disseny de l’alumna Núria Tarrida va ser l’escollit per al projecte. Les fotografies que il·lustren el calendari són d’un equip de quatre alumnes de l’escola (Marc Cursó, Sara Amell, Lourdes Vallès i Núria Tarrida), coordinats pels professors Albert Abella i Sheila González. La maquetació final del calendari és dels alumnes de 2n de Gràfica Impresa.

PRESENTACIÓ A VILAFRANCA:

  • Dimarts, 16 desembre de 2014, a les 19:00h al FORUM BERGER-BALAGUER
    Presentació del calendari Social de Mas Albornà 2015 dissenyat per alumnes de l'Escola Arsenal.
  • Tot seguit, inauguració de l'Exposició "Un any bestial" al CENTRE L'AGRÍCOL, on es podrà veure tot el procès de disseny i la feina feta en paral·lel pels alumnes de 2on curs de Gràfica Publicitària del curs 2013/2014 i dels alumnes de 2on curs de Gràfica impresa i Gràfica Audiovisual del curs 2014/2015.

Calendari 2015 Mas Albornà

La presentació oficial del calendari es va fer en el marc de la primera Nit del Bestiari Festiu, Festivitas Bestiarum, que va tenir lloc al Born Centre Cultural, organitzada per l’Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya. Durant l’acte, es van exposar els motius per designar el dia 24 de novembre, com a Dia Europeu del Bestiari Festiu. També es van entregar els premis BEST, entre els quals el premi BEST especial a la trajectòria solidària i social, que va recaure en la Fundació Mas Albornà.

Alfons Udina, president de l’entitat organitzadora, va anunciar que la propera edició de Festivitas Bestiarum tindrà lloc el 21 de novembre de 2015, a l’Auditori Municipal de Vilafranca, municipi designat Capital de la Cultura Catalana 2015.

Dissenyem el calendari Mas Albornà 2015 https://www.arsenal.cat/ Super User
Copyright © 2023 EMA Arsenal