L'Escola d'Art i Disseny Arsenal Col·labora Amb l’IPA dissenyant l’exposició “IPA: Vocació de servei”

 

L'Escola d'Art i Disseny Arsenal té la satisfacció d'informar sobre la seva participació activa en la creació d'una exposició única en col·laboració amb la International Police Association (IPA) de Catalunya, la qual ha estat titulada "Vocació de Servei". 

Aquest projecte ha estat concebut i executat pels estudiants des del mòdul de Gestió de Projectes Professionals (GPP), un component integral dels cicles formatius de grau superior de Joieria artística, Gràfica impresa i Gràfica audiovisual des del curs 2019-2020.

L'IPA és una organització internacional sense ànim de lucre amb més de 372.000 membres de diferents serveis policials en 68 països. Cerca promoure l'amistat, la cooperació internacional i la pau mundial. L'exposició itinerant "Vocació de Servei" té lloc a la Capella Sant Joan a Vilafranca del Penedès, del 12 al 28 de gener de 2024. Aquesta exposició mostra les diverses iniciatives humanitàries i de voluntariat realitzades per l’IPA en diferents parts del món. Les imatges capturades sobre el terreny testimonien l'activitat de l'associació i destaquen la importància de l'ajuda humanitària i del voluntariat.

En l'era digital, la demanda de professionals creatius ha augmentat significativament, i l'Escola d'Art i Disseny Arsenal reconeix la importància d'una formació pràctica i orientada a projectes reals. El mòdul GPP ofereix als estudiants una oportunitat única per aplicar els seus coneixements teòrics en situacions de la vida real, reforçant els seus coneixements del disseny i les seves habilitats tècniques.

Treballar en projectes reals no només permet als estudiants desenvolupar competències tècniques i habilitats interpersonals essencials, sinó que també els brinda l'oportunitat de crear portafolis professionals de qualitat i establir connexions valuoses dins de la indústria del disseny.

Aquesta col·laboració entre l'Escola d'Art i Disseny Arsenal i l'IPA evidencia el compromís de l’Arsenal en proporcionar experiències significatives al seu alumnat i també en fomentar la seva capacitat per utilitzar el disseny com una eina potent per comunicar i impactar positivament a la societat.

Innovació educativa

IPA: Vocació de servei https://www.arsenal.cat/ Carla
Copyright © 2023 EMA Arsenal