Projecte IA(m)

Autoretrats amb intel·ligència artificial

 

Des de l’Arsenal volem compartir amb vosaltres els resultats del nostre projecte inaugural d'aquest curs: el Projecte IA(m). Aquesta iniciativa ha proporcionat als nostres alumnes una oportunitat única per explorar la seva creativitat mitjançant l'ús de la intel·ligència artificial.

El projecte es va iniciar amb la tasca de crear una representació personal mitjançant una aplicació d'intel·ligència artificial. Aquesta representació va abastar des de vivències personals fins a motivacions i aspectes de la personalitat de cada alumne. La diversitat de les representacions va reflectir la riquesa de les experiències i les perspectives individuals dins de la nostra comunitat estudiantil.

En la segona part del projecte, els estudiants van treballar de manera col·lectiva i col·laborativa. Van empaperar diverses parts de l'escola amb les seves obres, creant una exposició única que destaca les múltiples expressions i les visions úniques dels estudiants sobre ells mateixos.

Aquest projecte va ser una oportunitat inigualable per l’alumnat per conèixer-se millor a si mateixos mentre experimentaven amb la creació digital i la col·laboració. Els objectius del projecte inclouen la reflexió sobre les possibilitats de la intel·ligència artificial i els dilemes ètics que aquesta pot generar, així com estimular el pensament crític i la reflexió sobre temes importants.

Amb el Projecte IA(m), els estudiants han après a captar, identificar, manipular i vincular imatges amb una finalitat establerta, alhora que han cercat un estil i discurs estètic propi per comunicar idees i missatges. Aquesta experiència els ha permès experimentar amb mètodes innovadors i tècniques gràfiques per comunicar i expressar idees i propostes de manera personal.

Cal destacar que aquest apassionant Projecte IA(m) va ser possible gràcies a la col·laboració fonamental de Krea.ai, que va proporcionar als nostres alumnes les eines necessàries per crear les seves representacions personals de manera única i innovadora. La col·laboració amb aquesta plataforma d'intel·ligència artificial va ampliar les fronteres de la creativitat dels estudiants, permetent-los explorar les diverses facetes de la seva identitat amb tecnologies avançades. Estem molt agraïts a Krea.ai per fer possible aquesta experiència enriquidora i per contribuir a la formació integral dels nostres alumnes.

Estem orgullosos dels resultats obtinguts i confiem que aquesta experiència continuarà inspirant la creativitat i la reflexió crítica dels nostres alumnes en els pròxims projectes. Felicitats a tots els estudiants per la seva dedicació i a tots els docents que han guiat aquest apassionant viatge d'aprenentatge.

 

Per més imatges del projecte, visita les nostres xarxes socials!

 

Projecte IA(m) https://www.arsenal.cat/ Carla
Copyright © 2023 EMA Arsenal