L'escola Arsenal participa a Joya Barcelona 2017

5 d'octubre de 2017

Projecte d'Alba Corredera


Del 5 d'octubre al 7 d'octubre, es presenta la novena edició del JOYA Barcelona Art Jewellery Fair, el principal esdeveniment de joieria artística a Espanya. Pertany a la Barcelona Jewellery Week, conjuntament amb Barcelona Watch Experience i promou els millors treballs de la joieria artística internacional.
En el marc del Arts Santa Mónica com a espai cultural, aglutina a artistes nacionals i internacionals, galeries, escoles i col·lectius de l'àmbit de la joieria artística, oferint una sèrie de conferències i esdeveniments paral·lels a la ciutat de Barcelona.

Alba Corredera, alumna de Grau Superior en Joieria Artística, representa a l'Escola Municipal d'art Arsenal a Joya Barcelona Art Jewellery Fair 2017.

Joya Barcelona ha creat una xarxa internacional que exposa l'obra d'artistes de tot el món una vegada a l'any, i convida a galeristes, col·leccionistes i una èlit cultural interessada a conèixer les últimes creacions en joieria artística de gran nivell. És un aparador de difusió i comunicació per a mitjans especialitzats, generalistes i publicacions a les xarxes.http://www.joyabarcelona.com/index.php/es/prensa

 

 

l'EMA Arsenal participa a Joya Barcelona 2017 https://www.arsenal.cat/ Ferran Bohé
Copyright © 2023 EMA Arsenal