Tres alumnes de l'Arsenal han tingut l'oportunitat de participar en el marc del prestigiós projecte Art Experience, organitzat pel Departament d'Educació. Aquesta emocionant iniciativa va donar als estudiants la possibilitat de posar a prova les seves habilitats i creativitat en un entorn col·laboratiu i realista.

El projecte, en col·laboració amb el Coworking Crec, va desafiar els estudiants a respondre a un problema plantejat per l'empresa mitjançant propostes de disseny innovadores. Un dels nostres alumnes no només va participar en aquest repte, sinó que va formar part de l'equip que va idear la solució seleccionada com la millor per l'empresa.

La convocatòria, dirigida als alumnes de segon dels cicles formatius de grau superior d'arts plàstiques i disseny de qualsevol família professional, va reunir a equips formats per perfils diversos d'alumnes de diferents especialitats i escoles d'art. Cada grup va presentar un prototip o esbós d'una idea, demostrant originalitat, iniciativa, treball en equip i capacitat de síntesi.

Les jornades Art Experience són una oportunitat única per als alumnes de les diverses escoles d'Arts Plàstiques i Disseny de Catalunya per mostrar el seu talent i creativitat en un entorn realista i col·laboratiu. Estem molt orgullosos dels nostres alumnes per destacar en aquest projecte i mostrar el potencial creatiu que tenen per oferir al món del disseny i la innovació. Enhorabona a tots els participants per aquest impressionant èxit!

 
 
L'Arsenal participa i destaca en les jornades Art Experience al Crec Coworking https://www.arsenal.cat/ Carla
Copyright © 2023 EMA Arsenal