Els projectes de Jesús Duque, Amanda de Pedro,  Alba Olivella, Eva Ortín, Roger Raventós i Agustí Sandoval --alumnes d’Arsenal-- formen part de la mostra itinerant “Insígnies de Mestres Artesans 2009”.  Aquesta exposició itinerant dóna a conèixer els trenta-dos projectes procedents de l’Escola Llotja, l’Escola d’Art de Tarragona i l’Escola Municipal d’Art Arsenal de Vilafranca del Penedès, que han estat participants convidats de l’edició 2009.

Per a la realització de la ínsignia, Arsenal va obrir la convocatòria a tots els departaments de l’escola. El procés de creació va començar  amb una recerca conceptual, seguit del de projectació-dibuix, i acabant amb la construcció d’un prototip al taller de joieira sota la tutoria d’Anna Rafecas i Enric Montal.

La mostra que viatja per tot Catalunya, es podrà veure a Vilafranca del 4 al 15 de maig de 2010. Entre les peces seleccionades, hi ha “Fer-ne 15 de nou” d’Eva Ortín guardonada amb el segon Premi i “Dualitat” d’Amanda de Pedro que va merèixer una Menció Especial.

Sis projectes d’Arsenal a la mostra Insígnies de Mestres Artesans 2009 https://www.arsenal.cat/ Montse Juvé
Copyright © 2023 EMA Arsenal