Sota el mestratge d’Anna Rafecas, els alumnes de segon curs del CFGS de Joieria Artística Agustí Sandoval, Eva Ortín, Gisela Roca, Marta Rami, , Nirka Panoso i Patricia Solé han treballat en un projecte que els ha obert les portes d’Eurobijoux. El treball consistia en la realització d’un conjunt d’anells que, partint d’un estudi volumètric havien de ser resolts amb la tècnica de microfusió amb experimentació de plàstics.
Eurobijoux 2010, que enguany se celebrava per primera vegada en el recinte firal de Ciutat de Mallorca, és una de les fires internacionals de més recorregut a l’estat espanyol pel que fa a les últimes tendències de bijuteria i complements.
La fira compta a més amb un espai per a joves dissenyadors i escoles que opten als Premis EUROBIJOUX & ACCESSORIES de Dissenyadors Europeus de Bijuteria i Accessoris. Aquest espai està limitat a 36 dissenyadors de joies de tot el món. Eva Ortín és una de les joves dissenyadores que ha estat seleccionada i ha viatjat amb les seves peces a Mallorca, com a representant de l’escola Arsenal.

EMA ARSENAL ha estat seleccionada a la Fira Internacional Eurobijoux https://www.arsenal.cat/ Sheila gonzález
Copyright © 2023 EMA Arsenal