CFGS GRÀFICA PUBLICITÀRIA / 2011

Budapest (Hongria)

L'Ivo i l'Anna, alumnes de segon curs de Gràfica Publicitària, realitzaran les seves pràctiques a la Jaschik Álmos Müvészeti Szakképzö Iskola. El centre d'acollida està situat a Budapest, Hongria.

La ciutat queda dividida pel riu Danubi;  en un costat està Buda –part alta de la ciutat– i per l’altre Pest. L’escola on realitzaran el seu projecte es troba en aquest costat. Pest es va considerar la part més senzilla de la ciutat, i amb el temps s’ha convertit en la més bohèmia. Hongria manté les seves tradicions molt arrelades i gràcies a això trobem matisos i característiques culturals diferents a les nostres, que poden ser una font d'inspiració molt intensa pel treball de l'alumne.

En aquest centre durant el curs escolar imparteixen cursos reglats de grau mig i grau superior de diverses branques artístiques com aparadorisme, escultura, pintura, disseny gràfic i ceràmica. Alhora també tenen un pla molt ben organitzat, per acollir alumnes en pràctiques d'arreu, als que es proposa un projecte a realitzar per aquests durant l’estada.  

Els alumnes disposaran durant dos mesos d’unes magnifiques i ben equipades instal·lacions que els permetrà de resoldre i realitzar el projecte assignat. Naturalment sempre considerats com alumnes en practiques, disposaran de suport  professional per part de professors que faran el seguiment adequat.

http://www.jaschikmuveszeti.hu/

Ivo Fernández / Anna Cid https://www.arsenal.cat/ Ferran Bohé
Copyright © 2023 EMA Arsenal