L'Escola Arsenal vol anunciar la col·laboració dels seus alumnes en el desenvolupament del disseny de la imatge pel 4t Festival Gastronòmic Corpinnat. El festival, reconegut per la seva excel·lència gastronòmica i cultural, ha confiat en el talent dels estudiants de l'Arsenal per dissenyar la seva imatge d'enguany i així capturar l'essència de l'esdeveniment.

El cartell ha estat concebut per l'equip format per Maria Amat, Maria Atienza i Jean-Pierre Abad, estudiants de grau superior de l'Escola Arsenal. Mitjançant una tècnica basada en l'estampació amb tremp de goma aràbiga i pigments naturals, han donat vida a una imatge que evoca les nits d'estiu i la pràctica de l'agricultura biodinàmica, centrada en els cicles de la lluna per a les intervencions a la vinya. Els tocs de groc fan referència als escumosos característics de CORPINNAT, aportant una dimensió extra al cartell.

A més de l'equip destacat, diversos altres grups d'estudiants de l'Escola Arsenal han contribuït al projecte, demostrant la riquesa de la interdisciplinarietat educativa que es fomenta al centre. Paula Gisbert, Nil Baca, Antoniya Anatolieva, Lídia Herrera, Arnau Inglès, Jacqueline Crivillé, Sara Comino, Carolina Hill i Foix Benedicto han format part activa del projecte.

El desenvolupament d'aquest cartell s'emmarca dins del mòdul de gestió de projectes professionals. Com a institució pilot per a la implementació d'aquest mòdul, l'Arsenal prepara els seus estudiants per afrontar reptes reals amb competències transversals essencials com la gestió del temps, el treball en equip i l'autonomia. Aquest enfocament prepara als alumnes per a futures tasques professionals amb un enfocament pràctic i aplicat.

 

L'Arsenal dissenya la imatge del 4t Festival Gastronòmic Corpinnat https://www.arsenal.cat/ Carla
Copyright © 2023 EMA Arsenal