Cicles formatius de grau mitjà

Estudiants amb titulació:

ESO:  poden accedir superant una prova d'accés específica en el centre on vulguin estudiar.

Cicle formatiu de grau mitjà o superior:  poden accedir superant una prova d'accés específica en el centre on vulguin estudiar. (Queden excempts els alumnes que hagin cursat un Cicle Formatiu d'Arts Plàstiques i Disseny).

PFI (Programa de Formació i Inserció) qui supera un PFI amb un qualificació superior a 5, pot accedir als cicles de Grau Mitjà superant la part específica de la prova.

Majors de 17 anys: poden accedir mitjançant la prova d'accés (general + específica)convocada pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.

 

Cicles formatius de grau superior

Estudiants amb titulació:

Tècnic d'Arts Plàstiques i Disseny (GM d'APD) accés directe.

Batxillerat artístic:  accés directe.

Batxillerat (qualsevol altra modalitat): poden accedir superant una prova d'accés específica en el centre on vulgui cursar els seus estudis.

Cicle formatiu de grau mitjà de Formació Inicial Específica (FP) accés amb prova de d'accés específica.

Cicle formatiu de grau superior: poden accedir superant una prova d'accés específica en el centre on vulguin estudiar. (Queden excempts els alumnes que hagin cursat un Cicle Formatiu de Grau Superior d'Arts Plàstiques i Disseny).

Majors de 19 anys:  poden accedir mitjançant la prova d'accés (general + específica) convocada pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.  (Inclou els aspirants que compleixin 19 anys durant l'any de realització de la prova)

 

 

Cicles formatius d'Arts Plàstiques i Disseny https://www.arsenal.cat/ Super User
Copyright © 2023 EMA Arsenal