Divendres 18 de juny, EMA Arsenal inaugura una exposició a la Capella de Sant Pelegrí en què es mostrarà el procés de creació de la imatge commemorativa del 75è aniversari de Vinseum.
A finals del 2009, Vinseum va encarregar a Arsenal la imatge corporativa que ha d’acompanyar tots els actes de celebració del 75è aniversari del Museu de Vilafranca. En la seva realització, s’han implicat tots els alumnes de l’escola, especialment el que cursen GS de Gràfica Publicitària. Aquests han estat els responsables de la creació del logotip, del disseny de l’etiqueta del vi elaborat especialment per l’aniversari i també del packaging. Així mateix, els alumnes d’Autoedició han tingut cura del disseny de la papereria; els de Revestiments Murals han portat a terme una instal·lació a la façana del Museu; i els de Joieria i Ceràmica han realitzat diferents objectes recordatori.
A l’exposició es podrà veure una selecció del material generat durant el procés de gestació de la imatge dels 75 anys de Vinseum. Durant l’acte, tindrà lloc la presentació del vi d’aniversari i de la imatge que el distingeix.

Arsenal exposa a la capella de Sant Pelegrí https://www.arsenal.cat/ Sheila gonzález
Copyright © 2023 EMA Arsenal