Els alumnes de segon curs de GS de Joieria Artística, han participat a la 18a edició dels Premis EUROBIJOUX & MIBI de Dissenyadors Europeus de Bijuteria i Accessoris 2011.

Sota el mestratge d'Anna Rafecas i Albert Abella han realitzat un estudi de la tècnica del camafeu, l'han reinterpretada i l'han portat al terreny de materials i formes contemporànies. Per altra banda, i servint-se de la tècnica de fosa amb sèpia, han dissenyat també un conjunt d'anells on el que preval és l'experimentació i la voluntat de simplicitat.

Els alumnes que han estat convocats a Eurobijoux són Romero Fernàndez, Laura Garriga, Mireia Marsol, Ana Morell, Lidia Ramos, Agustí Sandoval, Patricia Santiago, Patrícia Solé i  Rut Rigol. Aquesta última ha estat la representant de l'escola amb opció a premi. El fermall de Rigol està protagonitzat per una pedra volcànica porosa –ben diferent a la pedra dels camafeus tradicionals-- emmarcada per un fil de plata a l'aire i altres elements que li confereixen un marcat caràcter orgànic.

L'escola seleccionada dins un dels circuits professionals de la joieria https://www.arsenal.cat/ Ferran Bohé
Copyright © 2023 EMA Arsenal