×

Error

[sigplus] Critical error: Image gallery folder 2011-2012/25N is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

[sigplus] Critical error: Image gallery folder 2011-2012/25N is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

Del 15 de novembre
al 12 de desembre

EXPOSICIÓ, IES Milà i Fontanals / INTERVENCIÓ, Plaça de la vila

25Novembre

Lorena Lajara, alumna de segon curs del cicle de Gràfica Publicitària, ha dissenyat el cartell per la Jornada Internacional Contra la Violència de Gènere que cel·lebrarem el proper 25 de novembre. Durant la jornada, els alumnes de revestiments murals realitzaran una intervenció a la plaça de la vila interpretant la imatge del cartell.

La campanya ha estat promoguda pel Pla Per la Igualtat i el servei de Joventut de l'Ajuntament de Vilafranca amb la voluntat de fomentar el rebuig actiu contra qualsevol forma de violència i, en especial, la que pateixen les dones.

Del 15 de novembre al 12 de desembre de 2011, podreu veure exposats a l'IES Milà I Fontanals els 26 cartells que han participat en la selecció.  Els cartells han estat elaborats pels alumnes de gràfica de l'Arsenal. A partir del 12 de desembre, l'exposició iniciarà una itinerància que la portarà per tots els centres de secundària de Vilafranca, l'Hospital Comarcal i finalitzarà a la seu del Consell Comarcal de l'Alt Penedès.

Si us cal més informació de les activitats programades en motiu de la Jornada consulteu el web del pla per la igualtat: http://www.vilafranca.org/html/igualtat/plaigualtat/index.html

 

Cartells presents a la mostra


 

 

{gallery}/2011-2012/25N/{/gallery}

26 Mirades contra la Violència de Gènere https://www.arsenal.cat/ Ferran Bohé
Copyright © 2023 EMA Arsenal